ÕHTUSÖÖK // Viie käiguga teadlikuks
Paranduskelder kutsub sind 10. aprillil õhtusöögile, et koos "parandada" toidusüsteemi probleeme.
Teile valmistatakse ette VIIEKÄIGULINE õhtusöök peakokk Johannes Kaldalu poolt, kus iga toidukäik viitab ühele toiduga seotud probleemile. Johannesel on pagasis kümne aastast restoranikogemust ja hetkel tegeleb süvitsi keskkonnatehnoloogiaga.
Koos toimub arutelu ja üritatakse mõelda võimalikele lahendustele.
Üritusel saab igaüks kõhtu täis ja kindlasti ka mõttetoitu.
Mine tea, võib-olla mõtleme koos välja lahendusi, mis kunagi käiku lähevad.
Viiekäigulise degustatsioonimenüü hind ühele on 15 eurot.
Kohtade arv on piiratud!
Registreeri sündmusele Fienta kaudu: https://fienta.com/et/viiekaiguline-degustatsioonimenuu
või kindlusta koht, helistades telefonil +372 53340379 (Johannes).