Meelelahutuslik ühiskokkamine „Vegan“

Esimene Toiduakadeemia avatud koolitus Tartus!

Koolituse juhendajateks on restoran V peakokk ja mitmete kokaraamatute autor Mikk Mägi ning restoranide Mimosa ja Trikster Tihane peakokk Juhan Heinsalu.

Üheskoos valmivad sellised hõrgutised:

Suupisted:
- marmelaadiamps
- bataadi-maapähkli hummus
- soolane mereporgand
Eelroog:
- peedicarpaccio suitsuse pähklikreemiga
Pearoog:
- kalekapsas juurselleri ja lillkapsaga
Dessert:
- šokolaaditrio (mousse, veinijäätis, krõbe küpsis)

Grupi suurus on maksimaalselt 18 inimest.
Hinna sees (55€/osaleja) on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.

Teised üritused

Info

Kuupäev: 28. 10. 17

Kell: 16:00 - 20:00

Koht: Toiduakadeemia

Pilet: 55 €

Kontakt:

info@toiduakadeemia.ee