Meelelahutuslik ühiskokkamine „Vegan“
Esimene Toiduakadeemia avatud koolitus Tartus!
Koolituse juhendajateks on restoran V peakokk ja mitmete kokaraamatute
autor Mikk Mägi ning restoranide Mimosa ja Trikster Tihane peakokk Juhan
Heinsalu.
Üheskoos valmivad sellised hõrgutised:
Suupisted:
- marmelaadiamps
- bataadi-maapähkli hummus
- soolane mereporgand
Eelroog:
- peedicarpaccio suitsuse pähklikreemiga
Pearoog:
- kalekapsas juurselleri ja lillkapsaga
Dessert:
- šokolaaditrio (mousse, veinijäätis, krõbe küpsis)
Grupi suurus on maksimaalselt 18 inimest.
Hinna sees (55€/osaleja) on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.
Info
Kuupäev: 28. 10. 17
Kell: 16:00 - 20:00
Koht: Toiduakadeemia
Pilet: 55 €
Kontakt:
info@toiduakadeemia.ee