Meelelahutuslik ühiskokkamine Mihkel Manglusega
Mihkel Manglus on restorani Joyce peakokk.
Seda, et
kokkamine ja kokandus talle meeldib, teadis Mihkel juba varases
nooruses. 14 aastasena hakkas ta koolivaheaegadel Tallinnas Egoistis
praktikal käima. Edasi leidis Mihkel endale praktikakohad juba
väljaspool Eestit, alustades Rootsiga ja liikudes edasi Saksamaale ja
Belgiasse, kus kõik kohad omasid vähemalt ühte Michelini tärni.
Enne restoran Joyce juhtis Mihkel köögivägesid veel populaarses söögikohas Meat Market.
Menüü
- Kurgi-mandlisupp marineeritud krevettide ja laimigeeliga
- Küpsetatud portobello seen sibula-sinepimarmelaadi ja hernekreemiga
- Röstitud forell sooja kartulisalati ja pruuni või sabayoni kastmega
- Valge šokolaadi panna cotta sidrunmelissi želee ja astelpaju-granitaga
Hind ühele huvilisele: 55 eurot.
Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.
Koha koolitusele tagab meie kodulehe (www.toiduakadeemia.ee) kaudu ostetud pääse.
Üritus Facebookis
Info
Kuupäev: 09. 10. 18
Kell: 18:00 - 22:00
Koht: Toiduakadeemia
Pilet: 55 €
Kontakt:
info@toiduakadeemia.ee