Meelelahutuslik ühiskokkamine - Läänemere kalad!

Dmitri on restoran Cru peakokk! Restoran, mis Dmitri eestvedamisel on aastaid püsinud Eesti parimate hulgas. Dmitri on esindanud Eestit maailma prestiižseimal kokakunstivõistlusel Bocuse d´Oril nii võistlejana kui ka meeskonnaliikmena.
Tema toite iseloomustvad suurepärased maitsed ja detailideni läbimõeldus.

Dmitri väisab esmakordselt Tartu Toiduakadeemiat ja meil on imeline võimalus üheskoos osa saada tema kokakunsti oskustest ja teadmistest.

Dmitri juhendamisel valmistame:
- siia äkis kartuli tartletis
- suitsuangerja sõõrik
- merihaugi pelmeenid piprases borši leemes
- rääbise rullmops karulaugu pestoga
- meriforell jõevähi- ja ülekasvanud tilli kastmes
- marineeritud pohla tartlett põletatud valgešokolaadi kreemiga

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.

Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse. 

Rohkem infot ning pääsmed SIIN

Teised üritused

Info

Kuupäev: 17. 09. 19

Kell: 17:45 - 22:00

Koht: Toiduakadeemia

Pilet: 59 €

Kontakt:

Toiduakadeemia koduleht