Meelelahutuslik ühiskokkamine Koit Uustaluga!

Koit Uustalu on Otepääl asuva GMP Clubhotel & Pühajärve ning samuti ka Tartus asuva GMP Patisserie peakokk.

Koit jättis seljataha pealinna restoranid ja siirdus Lõuna-Eesti kulinaariamaastikule, lähemale kohalikule ja puhtamale toorainele. Lõuna-Eestile eelnesid kokaaastad restoranides Novelli ja Nerot ning peakoka roll Neikidis. Koit on käinud end täiendamas Taanis, Itaalias ja Prantsusmaal.

Menüü:
- tomat ja soolajuust / marineeritud tomat, soolajuustu kreem,
marjapalsam ja tatra popkorn
- soolaveis ja tikker / toores veise välisfilee, marineeritud tikrid,
meekaste, riivjuust ja angerjavaht
- mustjuur ja kukeseened / mustjuure kreemsupp ja krõps, ürtidega
praetud kukeseened ja forte juust
- veise antrekoot ja mustküüslauk / veise antrekoot, juurika-musta
küüslaugu kreem, kõrvitsasinep, lihaleeme-punaveini kaste ja
maapirni krõps
- jogurt ja marjad / veise antrekoot, juurika-musta küüslaugu kreem,
kõrvitsasinep, lihaleeme-punaveini kaste ja maapirni krõps

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.

Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.
Soeta pääse SIIT

Teised üritused

Info

Kuupäev: 15. 10. 19

Kell: 17:45 - 22:00

Koht: Toiduakadeemia

Pilet: 59 €

Kontakt:

tartu@toiduakadeemia.ee

+372 56 45 22 99

Soeta pääse SIIT