Meelelahutuslik ühiskokkamine Ken Trahviga!
Ken Trahv toimetab suisa kahe restorani peakoka rollis. Seda nii restoranis Fii kui ka sellest suvest restoranis Polpo.
Ja näib, et Kenil on ööpäevas enam kui 24h, sest lisaks kahe restoran juhtimisele nägi sel kevadel Keni eestvedamisel ilmavalgust ka moodne tänavatoidu koht Kauss. See on koht, kus pakutakse maailmas laineid löövat poket ehk unikaalset Hawaii juurtega toitu, kus oma koha leiab ainult parim tooraine.
Keni käekirjaks on pilkupüüdvad toidud ja imelised maitsed.
Menüü:
Soolasiia võiku, õun, redis ja ürdimajonees.
Peet ja kitsejuust, mustsõstar ja leib.
Lammas, juurpetersellikreem, maapirini chips ja ahjutomat.
Astelpajuhüüve, meekärg ja valge šokolaad.
Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.
Üritus Facebookis
Üritus Toiduakadeemia kodulehel
Info
Kuupäev: 13. 11. 18
Kell: 17:45 - 22:00
Koht: Toiduakadeemia
Pilet: 55 €
Kontakt:
tartu@toiduakadeemia.ee