Meelelahutuslik ühiskokkamine Joonas Koppeliga!
Täna tegutseb Joonas restoran Puri peakokana. Restoran, mis on tegutsenud napp pool aastat aga juba kogunud hulganisti tuntust ja tunnustusi.
Purile eelnes restoranide Paju Villa ja OKO peakoka amet.
Tartus on Joonas mitu suve kohta nimega Oma Terass pidanud. Sel aastal saab see olema juba 4 suvi.
Kirg ja hobi üheskoos on need, mis Joonast just kokatöö juures hoiavad. Kuhjaga andekust, avastamise- ja õppimisehuvi ning erakordne töökus on viinud Joonase uue põlvkonna kokkade säravamate tähtede hulka.
Menüü:
Mozarella õhupall ja tomat pesto, suitsutomatileeme ja suitsupardiga
Seenekauss trühvli, kartuli ja suitsuhapukoorega
Pardirind ploomikastme, ahjusibulakreemi ja maapirniga
Kuningkrabi wakame, endiivi ja kammkarbikastmega
Šokolaadi tekstuurid
Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.
Registreeri koolitusele SIIN
Info
Kuupäev: 21. 01. 20
Kell: 17:45 - 22:00
Koht: Toiduakadeemia
Pilet: 59 €
Kontakt:
Ürituse kodulehtÜritus Facebookis