Meelelahutuslik ühiskokkamine - Jaapani köök Daigo Takagiga!
Daigo Takagi on Tallinnas ja nüüd ka Tartus asuvate autentsete Jaapani restoranide „Tokumaru“ asutaja ja peakokk.
Eestisse
sattus Daigo tänu ülikooli õpingutele ja on nüüdseks juba üle 10 aasta
siin elanud. Kokanduse juurde jõudis Daigo ülikooli õpingute ajal, mis
olid aga hoopis politoloogia vallas. Iseseisev elu ja vajadus toitu
valmistada, viis ta põnevate katsetamisteni, mis aastate pärast päädis
oma restorani asutamisega.
Daigo missiooniks on muuta algupärased Jaapani retseptid eestlaste maitsetele sobivaks.
Menüü:
daikoni salat
Jaapani pelmeenid kana ja köögiviljadega (Gyoza)
marineeritud ja ahjus küpsetatud tursk (Saikyo yaki)
sojapiima-misosupp
matcha tiramisu
Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.
Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab välja ostetud koolitusepääse.
Ühiskokkamine Facebookis
Info
Kuupäev: 05. 03. 18
Kell: 18:00 - 22:00
Koht: Toiduakadeemia
Pilet: 49 €
Kontakt:
info@toiduakadeemia.ee