Meelelahutuslik ühiskokkamine Ants Uustaluga!
Ants Uustalu on Ööbiku Gastronoomiatalu asutaja ja peakokk. Ta väärtustab kõrge kvaliteediga toorainet, puhtaid ja maalähedasi maitseid, klassikalisi kulinaarseid võtteid ning peent ja elegantset viimistlust. Oma “eelmises elus” töötas Ants koka ja peakokana nii Suurbritannias kui ka Eestis. Ants on veendunud, et süüa tuleb teha naudingu ja armastusega, mitte võtta seda kui kohustust.
MENÜÜ:
- Suitsune Pähkla forell, herne ja spargli raguu, mündi-hernevahu ja kuivatatud rohelise merikapsaga
- Kõrvitsa-ingverileem, hapendatud lillkapsa, grillitud paprika, mustjuure ja peterselliõliga
- Friteeritud seakülg, ahju köögivilja ”Bubble&squeak”, grillitud mini rooma salati ja veiniglasuuriga
- Jõhvikatarretis, kohvi-jogurti jäätise, soolakaramelli ja külmutatud jõhvikatega.
Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.
Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.
Soeta pääse SIIT
Info
Kuupäev: 18. 02. 20
Kell: 17:45 - 22:00
Koht: Toiduakadeemia
Pilet: 59 €
Kontakt:
+372 56 45 22 99tartu@toiduakadeemia.ee
Kastani 42, I korpus III korrus,
50410 Tartu
Toiduakadeemia koduleht