Meelelahutuslik ühiskokkamine Ants Uustaluga
Ants Uustalu on Ööbiku Gastronoomiatalu asutaja ja peakokk.
Ta väärtustab kõrge kvaliteediga toorainet, puhtaid ja maalähedasi
maitseid, klassikalisi kulinaarseid võtteid ning peent ja elegantset
viimistlust.
Oma "eelmises elus" töötas Ants koka ja peakokana nii
Suurbritannias kui ka Eestis. Samuti on Ants osalenud mitmetes
erinevates telesaadetes.
Ants on veendunud, et süüa tuleb teha naudingu ja armastusega, mitte võtta seda kui kohustust.
MENÜÜ:
• frititud prügikala tempura köögiviljade ja vinnutatud pardiga
• suitsutatud lambasüdame tartar sinepi, juureselleri wakame ja siiamarjaga
• metsaseene-kõrvitsa orsotto punapeedi-confit ja ürdiõliga
• grillitud hanger steik röstitud köögiviljade, suitsuaioli ja bernaise kastmega
• röstitud valgešokolaad sidrunheina, pistaatsia koogi ja vaarikatega.
Grupi suurus on maksimaalselt 18 inimest.
Kokkamise alguses jagatakse inimesed kolme gruppi ja iga grupp valmistab üks-kaks käiku menüüst.
Hind ühele huvilisele 55 eurot.
Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.
Ühiskokkamine Facebookis
Info
Kuupäev: 20. 11. 17
Kell: 18:00 - 22:00
Koht: Toiduakadeemia
Pilet: 55 €
Kontakt:
info@toiduakadeemia.ee